Reviews

  • Keurig op tijd en na een prima rit netjes op bestemming gebracht. Bert Velt 2024-05-21
  • Overall ok Misunderstanding and driver could be more assertive Yasmin Sidi 2024-05-21
  • Midden in de nacht keurig op tijd opgehaald, duidelijke communicatie. Christel van Dijk 2024-05-19
  • Fijne taxichauffeur! Demet Orman 2024-05-17
  • Ruim op tijd opgehaald. Hele vriendelijke chauffeur. Dit taxi bedrijf is zeker aan te bevelen. Jose Zwiers 2024-05-17
  • Goede service en een gezellige rit Conny Wilhelmus 2024-05-15
  • Aardige chauffeur, netjes optijd. Dave de Bie 2024-05-14
  • Not only is the driver great, but the central desk folks are also great in clearing up details for confused/disoriented parents. +1 and all the best! Sven Morten Skogvold 2024-05-13
  • Wij boekten via schiphol-taxi.nl, dat door hetzelfde bedrijf wordt gerund als taxicentrale-schiphol (zelfde adres, telefoonnummer etc. als schiphol-taxi.nl). Slechte ervaring: De chauffeur zei dat hij het verkeerde vluchtnummer had doorgekregen, de centrale zei dat schiphol de verkeerde aankomsttijd had gemeld (en was totaal niet klantvriendelijk, alsof hij er niets aan kon doen). Ik heb beide gecheckt - en het is niet waar (ik heb er screenshots van). Maar uiteindelijk hebben we wel een uur midden in de nacht met een kind op schiphol op een taxi moeten wachten. Nooit meer schiphol taxi voor ons.. Judith Kennes 2024-05-12
  • We used this service a few times already and we are very,very happy with it 😀 Nataša Radovanović 2024-05-11
  • Prima makkelijk en snel te regelen om een taxi te bestellen. Mark Braam 2024-05-11
  • Net opgehaald vanaf huis en vooraf gebeld dat hij er bijna was, keurige auto met nette chauffeur. Heeft het een en ander uitgelegd over de terugreis, dat was erg nuttig. Dus een goede ervaring. Martin. Martin de Kaste 2024-05-10
  • Aardige chauffeur en netjes op tijd, top! Anita Meijer 2024-05-08
  • Easy to book. On time. Friendly and felt safe. Driver let us know via text message where to find him, car type and lisence plate. Would book again. Angelique de Steur 2024-05-07
  • Betrouwbaar, schone wagen en goed,. jean van O 2024-05-07
  • Geen problemen, we waren snel op Schiphol.. Ronald Taal 2024-05-06
  • Nette chauffeur mooie bus ruim genoeg voor 5 volwassenen en 5 grote koffers Wendy Koopmans 2024-05-05
  • Taxi was precies op tijd voor mijn deur,aardige chauffeur heeft mij ook geholpen met mijn koffer volgende keer maak ik weer gebruik van deze dienst. Annie Van Der Noort 2024-05-05
  • We have used the service a few times and have always been happy. Today, they were extra nice as our flight was delayed by an hour followed by our baggage arriving an hour late. The driver waited for us and gave us comfort that he'll be waiting for us. After a long journey, we were happy that we could have a reliable service. Zainab Jamal 2024-05-04
  • Zeer onbetrouwbaar. Kies dit bedrijf niet. Belt kwartier van tevoren ‘s nachts op met melding dat ze geen chauffeur hebben. Zie op dat tijdstip maar een andere chauffeur te vinden. Jennifer Go 2024-05-02